SRoY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basketbol Sezon Değerlendirmesi

2 posters

Basketbol Sezon Değerlendirmesi Empty Basketbol Sezon Değerlendirmesi

Mesaj  lord_sertaç Ptsi Haz. 09, 2008 9:53 pm

Evet arkadaşlar bence bir şeyi atlıyoruz bu sene ki basketbol ligmiz avrupanın en kaliteli ligleri arasında ilk üçte yer alıyor her takım birbirini yenme başarısını gösterirken şampiyonluk ve playoff yarışında inanılmaz mücadedeler var. Sponsorların desteğiyle kaliteli takımlar kuran takımlarımız lige renk katarken avrupadada önemli başarılar elde ediyorlar gelin burda bir sezon değerlendirmesi topiğimiz olsun ben kendimce bir değerlendirme yapacağım...

Efes pilsen: Efes pilsen ligin kalitesinin artamsıyla birlikte bu sene önceki senelerde ligi tamamen domine edememesiyle birlikte hala tecrübesiyle şampiyonluğun en büyük adaylarından. Sezon başında takımı rusyayı dünya şampiyonu yapan blatt ile anlaşan efes penn, woods,gregory,gibi önemli isimleri kadrosuna kattı hala hazırda takımda yerleşmiş durumda bulunan ermal,nicholas gibi oyuncularla sezona iddaalı bir giriş yapan efes avrupada yoluna devam etsede istikrarsız sonuçlar alabiliyor ama Efes bir avrupa efsanesi...

Galatasaray Cafe Crown: 3 sene önce küme düşmenin eşiğine gelen galatasaray büyük bir çıkış potonsiyeliyle şimdi türkiyeye basketbolu getirmenin öneminin ne demek olduğunu kavramış durumda sponsor desteğini arkasına alan sarı kırmızılılar kadrosunu baştan aşağı yenileyerek dee brown,robert hite,cris owens,gaines gibi yabancı yıldızlar ,cüneyt,hüseyin erdem gibi türk yıldızlarla destekledi galatasaray aşığı murat özyerle birlikte müthiş bir çıkış içinde avrupada yoluna emin adımlarla giden aslanlar ligdede lider konumda. Oynadığı hiçbir derbiyi kaybetmeyen aslanlar dudak uçuklatıyor fakat takımın çok yeni kurulmuş olması uyum sorunu ve tecrübesizlik en önemli eksikler gibi görünüyor ama murat hocanında dediği gibi ligi domine etmek için çok fırın ekmek yenmeli...

Fenerbahçe ülker: Fenerbahçe tarafı sezona başlamadan 1 doğru 1 yanlış yaptı bana göre doğru yaptıkları şey takımdaki oyuncular büyük ölçüde değiştirmeyerek istikrarlı kadro yapsını kurdular yanlış olarak ne hikmet ise takımı şampiyon yapana yılların tecrübesi aydın örs ü gönderip tanjevici getirmeleri akıl alır gibi değildi sonuçta fenerbahçe ligde geçen seneki görüntüsünden biraz uzakda olsa yinede iddaalı şuan 6 mağlubiyetleri var ve tanjevic yönetiminde istikrarsız sonuçlar alabiliyor derbilerde bjk ve gs ye yenilen fenerin ne hikmetse efes e acayip şansı tutuyor oynadıkları son 7 maçı fb ülker kazandı....

Pınar karşıyaka: Kısıtlı takım kadrolarına(sakatlar barca ya giden oyun kurucuları) rağmen mükemmel bir sezon geçiriyorlar takım oyunun sahaya yansıtan bir takım evlerinde çok etkli maçlar çıkartıyorlar
lord_sertaç
lord_sertaç
Er
Er

Basketbol Sezon Değerlendirmesi Empty Geri: Basketbol Sezon Değerlendirmesi

Mesaj  Stner Salı Haz. 10, 2008 8:24 am

saol Arrow
Stner
Stner
Admin
Admin

https://merutsukanu.yetkin-forum.com

Mesaj  Misafir Salı Haz. 10, 2008 5:29 pm

fenerbahçenin yaptığı iyileştirmelerden birisi ülker ile birleşmesi. bu hem kadro da hem yönetimde hem de bütçe de büyük yararlar sağladı ve başarı da geldi.. ben böyle düşünüyorum... Rolling Eyes

En son orhanmeister tarafından C.tesi Haz. 14, 2008 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Misafir
Misafir

Mesaj  lord_sertaç Salı Haz. 10, 2008 6:56 pm

bende aynı şekilde düşünüyorum.sonunda şampiyonluk geldi.ve türkiye yi euro ligde temsil edecek 2 takımdan birisi..katılıyorum sana...
lord_sertaç
lord_sertaç
Er
Er

Mesaj  Misafir C.tesi Haz. 14, 2008 2:41 pm

fenerbahçenin büyük işler yapacağını ümit ediyorum ben gurbette..sizce arkadaşlar?..

Misafir
Misafir

Mesaj  Misafir C.tesi Haz. 14, 2008 2:53 pm

bence de sonuna kadar gideriz inş...

Misafir
Misafir

Mesaj  Misafir C.tesi Haz. 14, 2008 2:54 pm

haydi bakalım olur diyelim olsun inş.

Misafir
Misafir