SRoY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Müthiş Paylaşım! CS 1.6 full silah skinleri SS leri içinde!

2 posters

Müthiş Paylaşım! CS 1.6 full silah skinleri SS leri içinde! Empty Müthiş Paylaşım! CS 1.6 full silah skinleri SS leri içinde!

Mesaj  lord_sertaç Ptsi Haz. 09, 2008 10:01 pm

not : bu skinleri biraraya getirmek için 2 saat kadar ugraştım yorumlarınızı eksik etmeyin !
not2: bu skinleri cs 1.5 tede kullanabilirsiniz ama silah sol ele geçer sizin için kötü olur
not3: bazı skinler çalışmıyor olabilir lüften yedeğinizi alınız
not4: hepsi top3 listesindendir ..

not5: link 90 gün sonra silinicektir bilginizle Sad
Evet içindeki silah skinleri
ak-47
aug
awp
deagle
dual elite
famas
five-seven
g3/sg-1
galil
glock
knife
m3
m4a1
mac10
mp5
usp
xm1014

sanırım bunlar yeterlidir ? yeterliyse link geliyor
Link : http://rapidshare.com/files/79358943/Uploader_By_Cs.DeLuXe___DeeJaY_DeLuXe.rar.html
ben hepsini teker teker düzenledim sadece cstrikeyi hl nin içine atıcaksınız olay bu
iyi oyunlar

bi teşekkürü çok görmeyin
lord_sertaç
lord_sertaç
Er
Er

Müthiş Paylaşım! CS 1.6 full silah skinleri SS leri içinde! Empty Geri: Müthiş Paylaşım! CS 1.6 full silah skinleri SS leri içinde!

Mesaj  Misafir Salı Haz. 10, 2008 2:28 am

teşekkürler sertaçım ... farao çok güzel bi paylaşım oldu. bi de sende cfg varsa atarsan çok sevinirim... afro

Misafir
Misafir

Müthiş Paylaşım! CS 1.6 full silah skinleri SS leri içinde! Empty Geri: Müthiş Paylaşım! CS 1.6 full silah skinleri SS leri içinde!

Mesaj  Misafir Salı Haz. 10, 2008 3:06 am

yalnız ben valve klasörünün içinde cstrike dosyasına direk rar. dosyalarını açmadan attım yani olduğu gibi.. doğru yapmışmıyım ki... ya da nereden nereye hangi dosyayı nasıl atmalıyım.. farao bilgi verirsen sevinirim...

Misafir
Misafir

Müthiş Paylaşım! CS 1.6 full silah skinleri SS leri içinde! Empty sağol seto kankam benim bunu kullancam

Mesaj  Coter26 Cuma Haz. 13, 2008 5:39 pm

sağol.... Cool
Coter26
Coter26
Er
Er

Mesaj  Misafir C.tesi Haz. 14, 2008 12:15 am

sertaç saol abicim.. gayet de güzel bir paylaşım olmuş nice ss ler dileğiyle... farao

Misafir
Misafir

Mesaj  Misafir C.tesi Haz. 14, 2008 5:23 pm

Saol abi.... Smile Laughing

Misafir
Misafir